Το Κουτούκι τής Ελένης | Greek gastronomy guide
318
post-template-default,single,single-post,postid-318,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Greek gastronomy guide

Σ’ ένα οινομαγειρείο του 1812 γεμάτο αναμνήσεις ήλθε το 1995 η Ελένη Θεοδώρου, -Τηνιακή στην καταγωγή- από την Αθήνα στην Τήνο με την οικογένειά της για να φτιάξει τη φωλιά της.
Αυτό το κουτούκι, που κάποτε ήταν στέκι φαγητού και έμπνευσης περιηγητών, συγγραφέων και καλλιτεχνών, που τη δεκαετία του 60-70 ήταν πατσατσίδικο, ένα μαγαζί με ιστορία και αναμνήσεις – που αποτυπώνονται σε φωτογραφίες στον τοίχο από παρέες που την εποχή του Μεσοπόλεμου έπιναν το κρασάκι τους ή από φιγούρες γερόντων με τραγιασκάκια που κρατούν καλαθάκια με ντόπια υλικά -, εδώ λοιπόν έστησε το Κουτούκι της Ελένης, έναν χώρο μαγικό!

Περισσότερα